Ərzaqlar:20 ədədlik yağlı xəmir (Superfresh milföy)
Krem üçün:
1 banka qatılaşdırılmış süd, 200 q kərə yağ, 1 paket vanilin
Hazırlanması:
Kremi hazırlamaq üçün əvvəlcə yağı çalırıq. Sonra qatılaşdırılmış südü və vanilini əlavə edib bərkiyənədək çalırıqYağlı xəmiri buzxanadan çıxarırıq. Hər birini 4 hissəyə bölürük.Buzu açılan kimi soba qabına kalka kağızı sərib yığırıq. İki üç yerdən çəngəl ilə deştəkləyirik.200 dərəcə qızdırılmış sobada qızaranadək bişiririk. Bu qayda ilə hamısını bişirib yığırıq.Tamam soyuduqdan sonra yarısının üz hissəsindən qırıntıları əlimiz ilə götürürük.Birini götürüb krem çəkirik ikinci layı qoyuruq.Üstünü və yanlarını kremləyib hər bir tərəfini ovxantıya batırırıq.Pirojna hazırdır.
Nuş olsun!
Napolyon nece harilanir, napaleon yagli xemir ile, asan napolyon tortu, napoleon tortu asan resept