Ərzaqlar:
Kartof əzməsi, baxın:[url=http://resept.az/kartof-ezmesi-8420.html]kartof əzmə[/url]
800 q yağlı xəmir.
Zövqə görə şüyüd tökməyə də bilərsiniz.
Üstü üçün:
1 ədəd yumurta
Çörətotu
Küncüt
Hazırlanması:
Xəmiri soyuducudan çıxardırıq buzu açılır.
Buzu açılmış xəmiri qaba kağız sərib ikisini yan-yana qoyub yapışdırırıq.
Sonra içliyi töküb yayırıq.
Üstünü şəkildəki kimi bəzəyirik.
Üzünə yumurta çəkib küncüt və çörəkotu səpirik.
200 dərəcə qızmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.
Hazır piroqu isti-isti süfrəyə veririk.
Nuş olsun!