
Ərzaqlar:

Kartof əzməsi, baxın:[url=http://resept.az/kartof-ezmesi-8420.html]kartof əzmə[/url]
800 q yağlı xəmir.
Zövqə görə şüyüd tökməyə də bilərsiniz.
Üstü üçün:
1 ədəd yumurta
Çörətotu
Küncüt
Hazırlanması:
Xəmiri soyuducudan çıxardırıq buzu açılır.
Buzu açılmış xəmiri qaba kağız sərib ikisini yan-yana qoyub yapışdırırıq.

Sonra içliyi töküb yayırıq.

Üstünü şəkildəki kimi bəzəyirik.

Üzünə yumurta çəkib küncüt və çörəkotu səpirik.

200 dərəcə qızmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.

Hazır piroqu isti-isti süfrəyə veririk.


Nuş olsun!






























