(Türk mətbəxi)

Ərzaqlar:

5 st süd

1 st un

1 st şəkər tozu

50 q yağ

1 paket vanil

Üstü üçün:

1 paket şokolad

1 paket krem qaymaq

Altı üçün:

1 balaca kasa kakos

Hazırlanması:

Soba qabına kakosu səpirik.

Südü, unu, şəkər tozunu, vanili qazana töküb qarışdırırıq.

Sonra ocağa qoyub qarışdıra-qarşdıra bişiririk.

Qaynamağa başlayanda yağı əlavə edib yenə qarışdırırıq.

2-3 dəq qarışdırıb götürürük.

Kakosun üstünə töküb yayırıq.Qoyuruq soyuyur.

Üstü üçün krem qaymaq ilə şokoladı əridirik.

Hazır olanda üstünə töküb yayırıq.

Yenidən soyuducuya qoyuruq.Tam soyuduqdan sonra çıxarıb kəsirik.

Altının kakosundan üstünə səpirik.

Nuş olsun!

 

Comments

comments