Ərzaqlar:1 banka qatılaşdırılmış süd, 90 q şokolad, qovrulmuş fındıq ləpəsi, aparanadək kakos

Hazırlanması:

Şokoladı su hamamında əridirik. Sonra balaça keks kaçızlarının içinə çəkirik. Qoyuruq soyuducuya bərkiyir. Sonra kağızdan çıxarırıq.Qarılaşdırılmış südü qaba töküb üstünə kakosdan əlavə edib qarışdırırıq.Bərkiyənədək kakos əlavə edirik.Sonra əlimiz ilə balaca 10 qramlıq toplar düzəldirik. Zövqə görə içinə qovrulmuş fındıq ləpəsi qoyub bükürük. Kakosa batırırıq.Bu şəkildə hamısını düzəldirik.Sonra hazırladığımız rafaellonu şokalatdan hazırladığımız qabların içinə qoyuruq.Nuş olsun!

 

Comments

comments