Ərzaqlar:


4 st su ya da ət suyu
2 ədəd baş soğan
2 x.q əridilmiş kərə yağı
1 x.q un
1 ədəd yumurta
Duz
Istiot

Hazırlanması:

Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Soğanın üstünə yağ və duz töküb qızılı rəngdə olanadək qızardırıq.

Unu əlavə edib 1-2 dəqiqə qovururuq.


Sonra üstünə su, ya da ət suyu tökürük.

3-5 dəqiqə qaynadıqdan sonra yumurtanı çalıb tökürük. 5 dəqiqə də bişirib götürürük.

Ət suyu olmayanda su ilə bişirdikdə dadlı olmasını istəyirsinizsə hazır bulyondan istifadə edə bilərsiniz. Zövqə görə istədiyiniz göyərtilərdən də doğrayıb üstünə tökə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Comments

comments