Ərzaqlar:Kotlet üçün:
500 q çəkilmiş ət, 1 baş soğan, 3 x.q suxarı, 1/2(yarım) st su, duz, istiot, qızartmaq üçün duru yağ
Üstü üçün:
100 q pendir
Bilinçik üçün:
3 ədəd yumurta, 2,5 st süd, 1 st un, 1 x.q duru yağ, 1/2(yarım) x.q şəkər tozu, 1/2(yarım) ç.q duz, qızartmaq üçün duru yağ
Hazırlanması:
Bilinçiki bişirmək üçün baxın: Bilinçikin hazırlanması
Kotleti hazırlamaq üçün olan ərzaqları bir qaba tökürük. Soğanı xırda doğrayıb əlavə edirik və yaxşı qarışdırırıq. Kotlet düzəldib tavada yağda qızardırıq. Qızarmış kotletləri blinçikin içinə qoyub bükürük. Soba qabına yığırıq. Üstünə pendiri sürtgəcdən keçirib səpirik.200 dərəcə qızıdırılmış sobada pendir əriyənədək bişiririk. Nuş olsun!