(Türk mətbəxindən)
Ərzaqlar:5 st süd, 1 st şəkər tozu, 1 st un, 25 q kakao, 1 paket vanilin, 50 q kərə yağı
Krem üçün
1 paket krem 75 q, 1 st süd, kakos 1 st
Hazırlanması:
Qaba kakosu səpirik.Süd, şəkər tozu kakao, un qarışdırıb ocağa qoyuruq.
Qaynamğa başlayanda yağı və vanili töküb qarışdırırıq. Vam odda 5 dəqiqə qarışdırıb götürürük.
Qaba töküb yayırıq.
Krem üçün şantı krem ilə südü bərkiyənədək çalırıq.
Tamam soyuduqdan sonra üstünə krem çəkib sonra bıçaqla istədiyimiz ölçüdə kəsirik.
Üst – üstə qoyub kakosla bəzəyirik.
Nuş olsun!
Saray lokmasi necə hazırlanır, lokma nece hazirlanir, saray lokmasi hazirlamak,