Ərzaqlar:

100 q kərə yağı

2/3 st şəkər tozu (2 x.q üzünə)

1 st un

2 yumurta

1 paket qabartma tozu

1 ç.q darçın

10-12 ədəd gavalı

Hazırlanması:

Yumşaq kərə yağı şəkər tozu ilə qarışdırılır.

Yumurtanı əlavə edib qarışdırırıq.

Unu və qabartma tozunu töküb qarışdırırıq.Qabı yağlayıb xəmiri yayırıq.

2 x.q şəkər tozu ilə darçını qarışdırırıq.

Gavalıları təmizləyib yuyub 4 yerə bölürük.Gavalıları xəmirin üstünə düzürük.

Darçınlı şəkər tozunu üstünə səpirik.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 45 dəqiqəyə bişiririk.

Soyuduqdan sonra zövqə  görə istəsəniz şəkər kirşanı səpib süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Comments

comments