Ərzaqlar:

Kartof əzməsi, baxın:[url=http://resept.az/kartof-ezmesi-8420.html]kartof əzmə[/url]
800 q yağlı xəmir.
Zövqə görə şüyüd tökməyə də bilərsiniz.

Üstü üçün:
1 ədəd yumurta
Çörətotu
Küncüt

Hazırlanması:

Xəmiri soyuducudan çıxardırıq buzu açılır.
Buzu açılmış xəmiri qaba kağız sərib ikisini yan-yana qoyub yapışdırırıq.

Sonra içliyi töküb yayırıq.

Üstünü şəkildəki kimi bəzəyirik.

Üzünə yumurta çəkib küncüt və çörəkotu səpirik.

200 dərəcə qızmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.

Hazır piroqu isti-isti süfrəyə veririk.

Nuş olsun!

Comments

comments