Ərzaqlar:

200 q toyuğun döş əti

2 ədəd yumurta

2 ədəd kartof

2 ədəd yerkökü

Keşniş, şüyüd, göy soğan

Duz

Mayonez

Hazırlanması

Suya duz töküb əti bişiririk. Soyuyandan sonra əlimizlə uzun liflərə ayırırıq.

Kartofu, yerkökünü və yumurtanı suda bişiririk.
Soyuduqdan sonra qabığını təmizləyirik. Kartofu sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Yerkökünü sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Yumurtanı sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Göyərtiləri xırda doğrayırıq.

Kartofu, yerkökünü, yumurtanı, toyuq ətini və göyərtini qarışdırırıq.

Duz səpib, qarışdırıb mayonezləyirik.

Zövqə görə bəzəyirik.

Nuş olsun!

Comments

comments