Ərzaqlar:

Xəmir üçün:

3,5 st un

200 q xama

50 qr kərə yağı

2 ədəd yumurta

1 x.q şəkər tozu

1/2 ç.q duz

Üstü üçün:

300 q kolbasa

200-250 q pendir

3 x.q mayonez

3 x.q ketcap

3 ədəd pomidor

3 ədəd şirin bibər

Duz

Hazırlanması:

Xəmiri hazırlamaq üçün bax: [url=http://resept.az/Mayasiz-pizza-xemiri-2929.html]Mayasız pizza xəmiri[/url]

Üstü üçün ərzaqları hazırlayaq. Pomidoru yuyub iki yerə bölüb nazik doğrayırıq.

Bibərin içini təmizləyib, yuyub, nazik uzun doğrayırıq.

Pendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Kolbasanı halqa-halqa doğrayırıq.

Tavaya yağ çəkib kündəni qoyub əlimiz ilə yayırıq.

Üzünə 1 x.q mayonez və 1 x.q ketçap yayırıq.

Kolbasaları iki bölüb istədiyimiz kimi düzürük. Bibərləri də düzürük.

Doğranmış pomidoru da düzürük və duz səpirik.

Üstünə rəndələnmiş pendiri səpirik.

220 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqəyə bişiririk.

Nuş olsun!

Comments

comments