Ərzaqlar:

½ banka qatılaşdırılmış süd
50 q qoz ləpəsi
50 q qara kişmiş
50 q tünd şokalad
Üstü üçün:
200 q krem qaymaq
190 q tünd şokalad

Hazırlanması:

Əvvəlcə qurabiyəni əlimiz ilə xırdalayırıq. Kişmişi yuyuruq. Qoz ləpəsini bıçaqla doğrayırıq.

Qatılaşdırılmış südü qazana töküb istidirik. 50 q şokaladı da töküb əriyənədək qarışdırırıq.
Sonra içinə qozu, qurabiyəni və kişmişi əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.

Qarışığı diametri 24-26 sm qaba kağız töküb içinə əlavə edib yayırıq.

Qaymaq ilə şokaladı ocağın üstündə əriyənədək qarışdırırıq.

Sonra üstünə töküb yayırıq.

Zövqə görə bəzəyib soyuducuya qoyuruq.

Sonra çay süfrəsinə kəsib veririk.

Nuş olsun!

Comments

comments