
Ərzaqlar:

Xəmir üçün:
250 q kərə yağı
250 q xama
4-4,5 st un
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
1/2 ç.q duz
İç üçün:
3 st şəkər tozu ilə qarışdırılmış qoz ləpəsi
Üz üçün:
1 ədəd yumurta
Hazırlanması:
Unu qaba töküb yağla ovuruq.

Xamanı qabartma tozunu, duzu və vanili əlavə edib xəmiri yoğururuq.

Yumşaq xəmir olur.

Xəmiri bərabər 3 hissəyə bölürük.

Xəmiri oval formada yuxa kimi 0,5 m.m qalınlıqda yayırıq.

İçlikdən 1 st üstünə səpirik.

Rulon kimi bükürük.

Ağzı dilikli bıçaqla bərabər hissələrə bölürük.

Qaba kağız sərib hazır kətələri düzürük.

Üstünə yumurta çəkirik.

200 dərəcədə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.

Nuş olsun!






























