Ərzaqlar
200 qr toyuğun döş əti
150-200 qr ağ pendir
1 ədəd tər xiyar
1 ədəd pomidor
1 ədəd kahı
Keşniş, şüyüd, göy soğan, reyhan
Xama ya da moyanez (50-50 hər ikisini qarışdıra da bilərsiniz)
Hazırlanması
Suya duz töküb əti bişiririk. Soyuyandan sonra xırda doğrayırıq.
Pendiri xırda doğrayırıq.
Pomidoru xırda doğrayırıq.
Xiyarı dörd künc doğrayırıq.
Göyərtiləri xırda doğrayırıq.
Kahını əlimizlə xırdalayırıq.
Ərzaqların hamısını bir qaba töküb qarışdırırıq.
Xama ilə ya da mayonezlə qarışdırırıq.
Zövqə görə bəzəyirik.
Nuş olsun!