Ərzaqlar:


3 st ət suyu
2 pomidor
2 ədəd baş soğan
1 ədəd yumurta
2 x.q əridilmiş kərə yağıDuz
Istiot

Hazırlanması:

Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Soğanın üstünə yağ və az duz əlavə edib qızılı rəngdə olanadək qovururuq.

Pomidorun qabığını soyub xırda doğrayıb qovrulmuş soğanın üstünə töküb 3-5 dəqiqə qovururuq.


Sonra ət suyunu əlavə edirik.

Ət suyu qaynamağa başlayandan 5-10 dəqiqə sonra yumurtanı çalıb tökürük. Yumurtanı tökəndə yeməyi qarışdıra-qarışdıra tökürük.

Zövqə görə yeməyin duzunu və istiotunu əlavə edib, 3-5 dəqiqə kimi bişirib götürürük.

Nuş olsun!

Comments

comments