Ərzaqlar:
500 q yağlı xəmir
4 ədəd sosiska
100 q pendir
1 ədəd şirin bibər
3 ədəd pomidor
2 x.q Mayonez
2 x.q ketçap
Duz
Hazırlanması:
Xəmiri sonyuducudan çıxarırıq. Sosiskanı nazik halqa doğrayırıq.
Pomidoru doğrayırıq.
Şirin bibəri doğrayırıq.
Pendiri sürtgəcdən keçiririk.
Qaba kağız sərib xəmiri düzürük. Xəmirdən 10×10 sm ölçüdə olan kvadratlarına ketcap və mayonez çəkirik.
Xəmir şişib qabarmasın deyə çəngəl ilə 3-4 yerdən deştəkləyirik.
Sosiskanı istədiyimiz kimi düzürük.
Pomidoru və bibəri düzürük.
Duz və pendir səpirik.
220 dərəcə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.
Nuş olsun!