Ərzaqlar:

1 kq yağlı xəmir

1 ədəd yumurta

İçlik:

500 q çiyər

3 ədəd baş soğan

3 x.q əridilmiş kərə yağı

Duz

Hazırlanması:

Xəmiri soyuducudan çıxarırıq. Xəmirin buzu açılana qədər içlik hazırlayırıq. İçliyi hazırlayırıq.

Baxın: [url=http://resept.az/Ciyer-qovurmasi-1114.html]Ciyər qovurması[/url]  Hazır ciyər qovurmasını ət maşınından keçiririk.

Hər kvadrata 1 dolu xörək qaşığı içlik qoyub bükürük.

Qaba kağız sərib pirojnaları aralı yığırıq. Üzünə yumurta çəkirik.

220 dərəcə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.

Nuş olsun!

Comments

comments