(Türk mətbəxi)
Ərzaqlar:

500 q çəkilmiş yağlı ət
Baş soğan
Sarımsaq
Cəfəri
Qırmızı bibər
Yaşıl bişər
Duz
İstiot
Qırmızı toz bibər
Qırmızı pul bibər
Pomidor

Hazırlanması:

Bütün tərəvəzləri təmizləyib yuyuruq.
Ya ət maşınından keçiririk ya da blenderdən
Soğan, sarımsaq, cəfəri, qırmızı bibəri blenderdən keçiririk.
Çəkilmiş əti dərin bir qaba boşaldıb üstünə pomidor və yaşıl bibərdən başqa hamısını tökürük.
Yaxşı qarışdırırıq.


Tavaya töküb yayırıq.

Bıçaqla 8 yerə bölürük.

Üzünü pomidor və yaşıl bibərlə bəzəyirik.

200 dərəcə qızdırılmış sobada qızaranadək bişiririk.


Nuş olsun!

Comments

comments