Ərzaqlar:

1 kq toyuğun döş əti

1 ədəd qırmızı baş soğan

1-2 ədəd sarımsaq

1 x.q pomidor məti(tomat)

1/2 st süd

1/3 st zeytun yağı

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini yuduqdan sonra xırda tikələrə bölürük.

Soğan ilə sarımsağın qabığını soyub yuduqdan sonra doğrayırıq.

Süd, yağ və pomidor mətini qarışdırırıq.

Bütün ərzaqları qarışdırırıq.

Qarışığı ən azı 2 saat saxladıqdan sonra bişirmək olar. Yaxşı olar ki axşamdan hazırlayıb qoyasınız səhəri bişirəsiniz.

Əti çubuqlara keçiririk.

180-200 dərəcədə qızdırılmış sobada tamam qızaranadək bişiririk. Arada alt hissəsini üstə çeviririk ki, hər tərəfi yaxşı bişsin.

Nuş olsun!

Comments

comments