
Ərzaqlar:

500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti
5 ədəd yumurta
3 ədəd baş soğan
3 x.q əridilmiş kərə yağı
Ç.q ucunda sarıkök (ya da zəfəran)
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Əti soğanla bir ət maşınından keçiririk.Üstünə yağ 2 x.q əlavə edib qovururuq.

Hazır olmağa az qalmış sarıkök, duz və istiotunu tökürük.

Soba qabına 1 x.q yağı əlavə edib sobada qızdırırıq.

Sonra çıxarıb hazır qiyməni qaba töküb yayırıq.

Yumurtanın üstünə duz və istiot əlavə edib çalırıq.

Çalınmış yumurtanı qiymənin üstünə tökürük.

180-200 dərəcə qızdırılmış sobada yumurta bişənə qədər bişiririk.

Hazır olduqda çıxarıb romb şəklində kəsib süfrəyə veririk.

Nuş olsun!






























