Ərzaqlar:
500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti
5 ədəd yumurta
3 ədəd baş soğan
3 x.q əridilmiş kərə yağı
Ç.q ucunda sarıkök (ya da zəfəran)
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Əti soğanla bir ət maşınından keçiririk.Üstünə yağ 2 x.q əlavə edib qovururuq.
Hazır olmağa az qalmış sarıkök, duz və istiotunu tökürük.
Soba qabına 1 x.q yağı əlavə edib sobada qızdırırıq.
Sonra çıxarıb hazır qiyməni qaba töküb yayırıq.
Yumurtanın üstünə duz və istiot əlavə edib çalırıq.
Çalınmış yumurtanı qiymənin üstünə tökürük.
180-200 dərəcə qızdırılmış sobada yumurta bişənə qədər bişiririk.
Hazır olduqda çıxarıb romb şəklində kəsib süfrəyə veririk.
Nuş olsun!