Ərzaqlar:

5 ədəd yumurta

1 st şəkər tozu

2/3 s tun

1/3 st buğda nişastası

2 x.q kakao

1 paket qabartma tozu

Hazırlanması:

Yumurtanın ağını sarısından ayırıb ağını bərkiyənədək mikserlə çalırıq.


Sonra şəkər tozunu az-az əlavə edib çalırıq.

Yumurtanın sarılarını əlavə edib çalırıq.

Un, nişasta, kakao və qabartma tozunu bir qaba töküb qarışdırırıq. (Qarışığı ələkdən keçirsəniz daha yaxşı olar)

Qarışığı yumurta ağının üstünə az-az töküb taxta qaşıqla qarışdırırıq.

Qaba kağız sərib ya da yağlayıb unlayıb xəmiri tökürük.(qabın diametri 26 sm)

180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqəyə bişiririk.

Soyuduqdan sonra biskviti iki yerə bölürük. Bölünmüş biskviti tortlarda istifadə edə bilərsiniz.


Nuş olsun!

Comments

comments