Ərzaqlar:
2 ədəd kök
4 ədəd şirin bibər(4 rəngdə)
1 ədəd tər xiyar
1 ədəd tutma xiyar
300 q toyuğun döş əti
Kiçik dəstə şüyüd
4-5 x.q mayonez
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Toyuğun döş ətini duzlu suda bişiririk. Soyuduqdan sonra nazik uzun hissələrə bölürük.
Kökü suda bişirib qabığını soyub nazik uzun doğrayırıq.
4 rəngdə bibərləri təmizləyib yuduqdan sonra nazik uzun doğrayırıq.
Tutma xiyarı nazik uzun doğrayırıq.
Tər xiyarı yuduqdan sonra qabığını soyub nazik uzun doğrayırıq.
Şüyüdü təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq.
Bütün ərzaqları bir qabda duz və istiot töküb qarışdırırıq.
Mayonezi əlavə edib qarışdırırıq.
Nuş olsun!