Türk mətbəxi

Ərzaqlar:

300 q çəkilmiş ət

2 x.q əridilmiş kərə yağı

6 st qaynadılmış isti su

1/2 st tel şəhriyyə

2 x.q pomidor məti

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Çəkilmiş ətin üstünə duz və istiot töküb yaxşı qarışdırırıq.

Qiymədən fındıq boyda küftəciklər düzəldirik.

Qazana yağı töküb əridib küftəcikləri tökürük. Arada qazanı sirkəliyirik. Qaşıqla qarışdırmayı ki dağılmasın.


5-10 dəqiqə qovrulduqdan sonra üstünə pomidor mətini töküb qarışdırıb suyu tökürük.


20-25 dəqiqə sonra şəhriyyəni əlavə edirik. Yeməyin duzuna baxıb zövqə görə duzunu əlavə edirik.

Şəhriyyə bişdikdə yeməyin istiotunu da əlavə edib götürürük. Zövqə görə istədiyiniz göyərtini doğrayıb tökə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Comments

comments