Ərzaqlar:

2 dəstə ispanaq

1 balaca dəstə şüyüd

1 balaca dəstə keşniş

1 balaca dəstə nanə

3 x.q əridilmiş kərə yağı

2 yumurta

1 diş sarımsaq

1/2 st uzun düyü

1 ç.q abqora

Duz

Hazırlanması:

Göyərtiləri təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq.

Göyərtini qazana töküb üstünə yuyulmuş düyünü və 1 st suyu töküb bişməyə qoyuruq.

Bişməyə 10 dəqiqə qalmış yağı, abqoranı, duzu və sarımsağı əzib tökürük.

5 dəqiqə sonra yumurtanı çalıb tökürük. Vam odda bişiririk.

Yumurta bişdikdə yeməyimiz hazır olacaq.

Nuş olsun!

Comments

comments