Ərzaqlar:
500 q ciyər
200 q piy
2 ədəd baş soğan
2 ədəd kök
4-5 ədəd kartof
1 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Soğanı təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq.
Kartof ilə kökü təmizləyib yuyub doğrayırıq.
Ciyəri və piyi yuduqdan sonra doğrayırıq.
Soğanın üstünə yağı əlavə edib qızılı rəngdə olanadək qovururuq.
Əvvəl piyi töküb 2-3 dəqiqə qovurub sonra ciyəri əlavə edib 5-6 dəqiqə qovururuq.
Kartof ilə kökü əlavə edib qarışdırırıq.
1 st su töküb hazır olana qədər bişiririk. Hazır olduqda yeməyin suyu çəkilib yağa düşəcək. Yağa düşdükdə 5 dəqiqə qovurub götürürük.
Hazır olmağa5-10 dəq qalmış duz və istiotunu tökürük.
Nuş olsun!