
Ərzaqlar:

500 q ciyər
200 q piy
2 ədəd baş soğan
2 ədəd kök
4-5 ədəd kartof
1 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Soğanı təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq.

Kartof ilə kökü təmizləyib yuyub doğrayırıq.


Ciyəri və piyi yuduqdan sonra doğrayırıq.


Soğanın üstünə yağı əlavə edib qızılı rəngdə olanadək qovururuq.

Əvvəl piyi töküb 2-3 dəqiqə qovurub sonra ciyəri əlavə edib 5-6 dəqiqə qovururuq.

Kartof ilə kökü əlavə edib qarışdırırıq.

1 st su töküb hazır olana qədər bişiririk. Hazır olduqda yeməyin suyu çəkilib yağa düşəcək. Yağa düşdükdə 5 dəqiqə qovurub götürürük.
Hazır olmağa5-10 dəq qalmış duz və istiotunu tökürük.

Nuş olsun!






























