
Ərzaqlar:

500 q yağlı xəmir
4 ədəd sosiska
100 q pendir
1 ədəd şirin bibər
3 ədəd pomidor
2 x.q Mayonez
2 x.q ketçap
Duz
Hazırlanması:
Xəmiri sonyuducudan çıxarırıq. Sosiskanı nazik halqa doğrayırıq.

Pomidoru doğrayırıq.

Şirin bibəri doğrayırıq.

Pendiri sürtgəcdən keçiririk.

Qaba kağız sərib xəmiri düzürük. Xəmirdən 10×10 sm ölçüdə olan kvadratlarına ketcap və mayonez çəkirik.
Xəmir şişib qabarmasın deyə çəngəl ilə 3-4 yerdən deştəkləyirik.

Sosiskanı istədiyimiz kimi düzürük.

Pomidoru və bibəri düzürük.

Duz və pendir səpirik.

220 dərəcə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.

Nuş olsun!






























