Ərzaqlar:
1 balaca banka qarğıdalı (140 q)
2 ədəd pomidor
2 ədəd xiyar
1 ədəd qırmızı soğan
100 qr ağ pendir
2-3 x.q zeytun yağı
Duz
İstiot
Hazırlanması:
Əvvəlcə qarğıdalını, pomidoru və xiyarı yuyuruq. Soğanın qabığını soyub yuyuruq.
Pomidoru 4 bölüb doğrayırıq.
Xiyarı 4 bölüb doğrayırıq. (Xiyari zövqə görə qabığını soya da bilərsiniz qabirli da doğraya bilərsiniz)
Soğanı da 4 bölüb nazik doğrayırıq.
Pendiri dördkünc doğrayırıq.
Ərzaqların hamısını pendirsiz yağ tpküb qarışdırırıq.
Sonra doğradığımız pendiri zövqə görə istiotu və duzu əlavə edib qarışdırırıq.
Nuş olsun!