
Ərzaqlar:

2 kq şaftalı
2 kq şəkər tozu
2 stəkan su
Hazırlanması:
Şaftalını təmizləyib yuyuruq.

Qabığını soyub dilimləyirik.


Mürəbbəni bişirəcəyimiz qaba şəkər tozu ilə suyu töküb əridirik.

Sonra doğranmış şaftalını bura əlavə edib qarışdırırıq.
7
Qaynamağa başlayanda 3-5 dəqiqə qaynadıb kənara qoyuruq.

1 saat qalır.
Sonra yenidən normal odda qarışdıra-qarışdıra bişiririk.

Suyu qatılaşmağa başlayanda götürürük.
Qaşığı qaldıranda damcı ağırlaşıb bir damcı ikiyə keçmək istəyəndə götürürük.


Qabda tamam soyuduqdan sonra bankalara yığırıq.
Nuş olsun!





























