Ərzaqlar:
1 paket siqara börəklik yuxa
4 ədəd suda bişirilmiş kartof
3 ədəd balaca baş soğan
100 q pendir
Duz
İstiot
Qızartmaq üçün duru yağ
Hazırlanması:
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayıb üstünə az duz səpib 2-3 x.q duru yagdan töküb qızılı rəngdə olanadək qovururuq.
Kartofu əzirik.
Kartofun üstünə sürtgəcdən keçirilmiş pendiri , qovrulmuş soğanı, zövqə görə duz və istiotu töküb qarışdırırıq.
Yuxaların birini götürüb içlik qoyub şəkildəki kimi bükürük. Yuxanın uclarına su vurub yapışdırırıq.
Tavada qızdırılmış yağda hər tərəfini qızardırıq.
Nuş olsun!