Yağlı xəmir ilə nutellalı gül pirojnası



Ərzaqlar:



Yağlı xəmir
Nutella
Üzü üçün yumurta

Hazırlanması:

Böyük ölçülü yağlı xəmiri uzununa iki yerə bölürük.



Sonra hər birinə nutella çəkirik. Bükürük.





Sonra yumrulayıb bıçaqla şəkildəki kimi kəsib forma veririk.







Başlardan kəsilən xəmiri ortasına qoyuruq.



Soba qabına yığırıq. Üzünə yumurta sarısı çəkib 210 dərəcə qızmış sobada qızaranadək bişiririk.





Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Yumşaq ət kotleti
Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş ət 1 ədəd baş soğan 4 x.q suxarı ½ st su 2 x.q duru yağ 1/3 limon suyu Duz İstiot Ç.q ucunda sarıkök 1 ç.q nan
.Toyuq kotleti
Ərzaqlar: 500 q toyuğun döş əti 100 qr quyruq 1 ədəd baş soğan 3 x.q suxarı 1/3 st su 1 x.q duru yağ Ç.q ucunda sarıkök Duz İstiot Qızartma
.Yerkökü şorbası
Ərzaqlar: 5 ədəd kök 2 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 2 x.q. əridilmiş kərə yağı. Duz İstiot 8 st su ya da suyun yarısı ət ya da toyuq suyu H
.Şaftalı mürəbbəsi 2
Ərzaqlar: 2 kq şaftalı 2 kq şəkər tozu 1 stəkan su Hazırlanması: Şaftalını təmizləyib yuyuruq. Qabığını soyub dilimləyirik. Mürəbbən
.Qarpız mürəbbəsi
Ərzaqlar: 3 kq doğranmış qarpız 3 kq şəkər tozu 4 stəkan yarım su Hazırlanması: Bir ədəd qabığı qalın qarpız dilimləyib içini və qabığını kə
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
milaska (25 oktyabr 2016 14:51)
yeni reseptler paylasanda lap ela olur
milaska (25 oktyabr 2016 14:50)
super eladı bu resept çox xoşumuza gəldi

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.