Toyuğun döş əti ilə bibərli yemək



Ərzaqlar:



1 ədəd toyuğun döş əti
2 ədəd bibər (hər birinin yarısı)
4 x.q duru yağ
1 balaca baş soğan
50 q kaşar ya holland pendiri
3 x.q pomidor sosu leçosu
Duz
İstiot

Hazırlanması:

Bibərləri və soğanı yuyub nazik uzun doğrayırıq.



Soba qabına kalka kağızını sərib bibər və soğanı tökürük. Üstünə duz istiot səpirik yağdan tökürük.



Toyuğun döş ətini təmizləyib yuyub bibərin üstünə qoyuruq. Üstünə duz istiot səpirik. Yağdan tökürük.



Ətin üstünə pomidor sosunu töküb yayırıq.



Pendiri sürtgəcdən keçirib üstünə tökürük.



Kağızı bağlayırıq. Başqa bir kağız da götürüb yaxşı örtürük.



180 dərəcə qızmış sobada saata bişiririk.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Qovurmalı əriştə plovu
Ərzaqlar: 500 q xırda doğranmış quzu əti 100-150 q quyruq 2 ədəd yuxanın əriştəsi 3 st düyü 4 ədəd baş soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İst
.Tənbəl mantısı
Ərzaqlar: (4 nəfər üçün) Xəmir üçün: 3 st un 1 st su 1 ədəd yumurta 1 ç.q duz Yuxaları yaymaq üçün əlavə un İçlik üçün: 250 q çəkilmiş ət
.Sobada tərəvəzli kotlet
Ərzaqlar: 500 kq çəkilmiş qoyun əti 4 ədəd balaca baş soğan 2 ədəd kök 1 ədəd bibər 4-5 ədəd pomidor 150 q pendir 1 x.q əridilmiş kərə yağı + 2
.Toyuğun döş əti ilə sobada kartoflu yemək
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuğun döş əti 2 ədəd kartof 4 x.q duru yağ 2 diş sarımsaq 50 q kaşar ya holland pendiri Duz İstiot Hazırlanması: Karto
.Sobada qiyməli badımcan
Ərzaqlar: 6-7 ədəd badımcan 350 q çəkilmiş ət 2 ədəd baş soğan 2 ədəd pomidor 2 x.q əridilmiş kərə yağı 2 diş sarımsaq Duz İstiot Badımcanlar
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Nəzakət (23 iyun 2017 16:29)
Əsl yay yeməyidir. Yüngül vitaminli ,sağ olun reseptə görə .Təşəkkürlər.

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.