Qozlu kətə



Ərzaqlar:



Xəmir üçün:

250 q kərə yağı

250 q xama

4-4,5 st un

1 paket qabartma tozu

1 paket vanil

1/2 ç.q duz

İç üçün:

3 st şəkər tozu ilə qarışdırılmış qoz ləpəsi

Üz üçün:

1 ədəd yumurta


Hazırlanması:

Unu qaba töküb yağla ovuruq.



Xamanı qabartma tozunu, duzu və vanili əlavə edib xəmiri yoğururuq.



Yumşaq xəmir olur.



Xəmiri bərabər 3 hissəyə bölürük.



Xəmiri oval formada yuxa kimi 0,5 m.m qalınlıqda yayırıq.



İçlikdən 1 st üstünə səpirik.



Rulon kimi bükürük.



Ağzı dilikli bıçaqla bərabər hissələrə bölürük.



Qaba kağız sərib hazır kətələri düzürük.



Üstünə yumurta çəkirik.



200 dərəcədə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Şokoladlı qozlu piroq
Ərzaqlar: Ovxantı üçün: 200 q yumşaq kərə yağı 1/2 st şəkər tozu 2,5 st un 50 q şokolad 50 q qoz ləpəsi Arası üçün: 100 q tünd şokolad 1 ba
.Almalı qozlu keks
Ərzaqlar: 1 st şəkər tozu 1 st süd ½ st duru yağ 3 ədəd yumurta 50 q qoz ləpəsi 2 ədəd alma 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil ½ st buğda ni
.Ananaslı kiçik kekslər
(15 ədəd muffin üçün) Ərzaqlar: 5 ədəd konserv olunmuş ananas halqası 200 q yumşaq kərə yağı 1 st şəkər tozu 4 ədəd yumurta 1,5 st un 1 paket qab
.Kəsmikli kokoslu qurabiyə
Ərzaqlar: 200 q kəsmik 100 q yumşaq kərə yağı 1/2 st şəkər tozu 50 q kokos 1 ədəd yumurta 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 2 st un Yayma
.Nutellalı qurabiyə
Ərzaqlar: 200 q kərə yağı 1/3 (üçdə bir) st şəkər pudrası 1 ədəd yumurta 2,5 st un 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Nutella Xəmirin altına
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
aqasi (11 fevral 2017 20:49)
bu cox gozel dadir
Reseptaz (24 yanvar 2017 09:32)
Salam, yox xəmiri acıtmırıq.
Ayla (21 yanvar 2017 22:15)
Salam, xemiri acidiriq? Cavab versez sevinerem.Tesekkurler..
Nuray (30 oktyabr 2016 17:27)
Salam xəmirin üstünə nə vurmaq olarki içlik tökülməsin doğruya nda tökülür
Reseptaz (28 oktyabr 2016 08:50)
Nuş olsun..
elmir (27 oktyabr 2016 12:51)
Men hazirlamiwam cox dadlidir
Reseptaz (26 aprel 2016 23:18)
Salam, əridilməmiş
Aygünkam (26 aprel 2016 19:26)
Çox gözəl görsənir. Bunun xəmirinə kərəyağı əridilib tökülür yoxsa əridilməmiş?
Reseptaz (18 aprel 2016 09:17)
Salam, beli olar.
seva (17 aprel 2016 21:55)
Salam.qozun yerine kakosla elemek olar.sag olun
Sevda (03 mart 2016 07:41)
Çox dadlı görünür.
Leyla (24 yanvar 2016 13:26)
cox dadli gorunur ins sa Allah mende hazirlayacam. bu saytin rehberine sonsuz tewekkurler coxx yararlaniram.
Reseptaz (04 dekabr 2015 14:08)
nus olsun
Ella (04 dekabr 2015 13:21)
Cooox minnetdaram resepte gore. Hazirladim ve cox cox dadli ve gozel alindi. Sheklini de cekmishm, amma gondere bilmirem
Reseptaz (05 may 2015 22:14)
Salam. Xama ilə yaxşı olur. Nuş olsun. Düzdü bişirəndə bir az ötürmüşəm. Təşəkkürlər.
Ayka Əliyeva (02 may 2015 15:56)
Çox qızartmısız eee!!!
nermin (01 may 2015 19:13)
Xamanin yerine qatiq toksek pis olmazz
nermin (01 may 2015 19:12)
Salam
Reseptaz (04 dekabr 2014 23:15)
Salam. 300 q qoz ləpəsi götürə bilərsinuz.
nihan (25 noyabr 2014 15:31)
bir de ki, men bu reseptin icliyini deqiq bilmek isteyirem. siz yazmisiniz ki, 3 stekan seker tozu ile qarisdirilmis qoz lepesi. zehmet olmasa deyerdiniz, ne qeder qoz lepesi ve ne qeder seker tozu?
nihan (25 noyabr 2014 15:28)
size coox tesekkur edirem, verdiyiniz meslehetlere gore. men sizin saytdaki sokaladli, qozlu, kokoslu tortu hazirladim. ve coox dadli alindi. minnetdaram
Reseptaz (17 noyabr 2014 22:04)
Salam. Xama smetandı. Fərqi yoxdu neçə faiz oldu. Qatıqla edəndə elə də yaxşı alınmır. Təşəkkürlər.
mehri (16 oktyabr 2014 11:39)
Salam necesiz? Bu reseptde xamani qatiqla evez etsem olar? Birde xama smetandir? Nece faizli xama? Evvelceden tesekkurler ugurlar size
Reseptaz (16 avqust 2014 18:56)
Salam. Xəmirə şəkər tozu tökülmür. İçliyə tökürük. Təşəkkürlər.
Jale (29 may 2014 20:11)
bunun icine seker tozu qatilmir?
Reseptaz (07 may 2014 21:03)
salam, beli yumsaq olur
Naval (07 may 2014 14:59)
Elerinize sagliq. Bu resepde kete yumsaq alinir ?????
Reseptaz (07 aprel 2014 22:25)
Çox sağ olun.
Samire (07 aprel 2014 19:18)
biz xanimlarcun bu wirniyat reseptini yazdigiviza gore tewekkur edirik
ƏTRABƏ (27 mart 2014 10:24)
хачу узнать побольше как приготовить печеное
ƏTRABƏ (27 mart 2014 10:23)
dəqiq və düzgün azəri şirniyatların maragındayam
Reseptaz (14 mart 2014 20:50)
Naza xanim , Irevan ketesinin xemirine yumurta vurulmur, resept ucun de bura baxa bilersiniz: http://resept.az/Irevan-ketesi-7683.html
nailə (14 mart 2014 16:03)
çox sağ olun
Naza (13 mart 2014 16:07)
irevan ketesinin xemirne yumurta vurulur?Sizin sayta baxdim ona yumurta gedmirdi.Amma men sizden oyrenmeq isterdim.Zehmet olmasa cavab yazin.Tesekkur edirem.
Naza (13 mart 2014 11:57)
Salam.Cox dadli gorsenir.Zehmet olmasa deyerdiz bu xemirin icine umac qoymaq olar?Yoxsa onunda resepti bawqadir?Umaci nece duzeldmeqide zehmed olmasa yazardiz.Tesekkur edirem.
Reseptaz (04 mart 2014 22:08)
İstədiyiniz reseptlər artıq sayıtımızda var. Baxa bilərsiniz.Təşəkkürlər.
Аня (27 noyabr 2013 20:14)
Gatdama nece bisirilir?...Xahis edirem mene komek edin)...
Аня (27 noyabr 2013 20:12)
Я люблю готовить для своей семьи)
Аня (27 noyabr 2013 20:11)
Я люблю готовить для своей семьи
seva (19 noyabr 2013 20:04)
salam,qozsuz iclik hazirlanmasini deye bilersiz tesekkkur

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.