Qazmaq -2



Ərzaqlar:



(28 sm diametri olan qazan üçün)
1 st un
50 q yağ
1 ədəd yumurta
1/3 ç.q duz

Hazırlanması:

Yumşaq kərə yağı ilə unu ovuruq.

Üstünə duz və yumurtanı əlavə edib yumşaq xəmir düzəldirik.




Xəmiri oxlovla 0,3-0,5 sm qalınlıqda yayıb qazana səririk.

Qazanda stəkanın ağzı ilə kəsirik. Başqa firurlarla da kəsmək olar.


Plov dəm aldıqda arada yoxlamaq lazımdır ki, qazmaq yanmasın.
Plov dəm aldıqdan sonra qazmağın üstündən düyünü tamam yığırıq.Sonra qazmaqları ğötürüb plovun üstünə düzürük.






Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Toyuğun döş əti ilə sobada kartoflu yemək
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuğun döş əti 2 ədəd kartof 4 x.q duru yağ 2 diş sarımsaq 50 q kaşar ya holland pendiri Duz İstiot Hazırlanması: Karto
.Toyuğun döş əti ilə bibərli yemək
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuğun döş əti 2 ədəd bibər (hər birinin yarısı) 4 x.q duru yağ 1 balaca baş soğan 50 q kaşar ya holland pendiri 3 x.q pomidor
.Sobada qiyməli badımcan
Ərzaqlar: 6-7 ədəd badımcan 350 q çəkilmiş ət 2 ədəd baş soğan 2 ədəd pomidor 2 x.q əridilmiş kərə yağı 2 diş sarımsaq Duz İstiot Badımcanlar
.Sobada qiyməli makaron 2
Ərzaqlar: 1 paket düz makaron 350 q çəkilmiş ət 1 ç.q pomidor ləti 3 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 3 x.q duru yağ 100 q kaşar pendir
.Kirəmit qabda souslu kotlet
Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş qoyun əti 2 ədəd baş soğan 6-7 ədəd kartof 6-7 ədəd pomidor 6 diş sarımsaq 1 ədəd yumurta 100 q kaşar ya da holland pe
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
süsən (02 mart 2016 04:28)
Cox gözel gorsenir

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.