Portağallı rulet



Ərzaqlar


Biskvit üçün:
3 ədəd yumurta
1/2 st şəkər tozu
1/2 st un
İçlik üçün:
1 ədəd portağal
1/3 st şəkər tozu

Hazırlanması:

İçliyi hazırlamaq üçün portağalı yuyub xırdalayıb blenderdən keçiririk. Qabığı ilə birgə. Sonra qoyun bir kənara şəkər tozunu ruletin içinə yayanda qarışdırıb yayarsınız.


Biskviti hazırlamaq üçün yumurtanın ağını sarısından ayırıb bərkiyənədək mikserlə çalırıq.

Üstünə şəkər tozunu az-az əlavə edib yenə çalırıq.

Yumurta sarılarını əlavə edib yenə tam qarışanadək çalırıq.

Ələnmiş unu az-az əlavə edib qaşıqla qarışdırırıq.

Soba qabına kalka kağızı sərib xəmiri töküb yayırıq.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 10 dəqiqəyə bişiririk. Çox saxlamayın ki qurumasın.

Biskviti isti-isti tez büküb qoyuruq.

Portokalı şəkər tozu ilə qarışdırırıq.

İsti bükülmüş ruleti açıb içliyi yayırıq.

İçliyi çəkdikdən sonra bükürük. Baş hissələrini kəsirik .

1-2 saat qaldıqdan sonra ruleti kəsib çay süfrəsinə verə bilərsiniz.


Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Moruqlu çizkek
Ərzaqlar: 1 paket qurabiyə 100 q kərə yağı İçliyi üçün: 200 q krem qaymaq 200 q labnə pendir 1/2 st şəkər tozu 3 ədəd yumurta 2 x.q buğda nişa
.Moruqlu keks
Ərzaqlar: 100 q kərə yağı 3 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1/2 st qatıq 2,5 st un 1 st moruq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Hazırlanması
.Bananlı qurabiyəli toplar
Ərzaqlar: (10 qram olmaqla 40 ədəd top alınır) 2 banan 30 q qovrulmuş fındıq ləpəsi 30 q qovrulmuş qoz ləpəsi 1 paket qurabiyə Müxtəlif bəzəklər
.Xurma və ləpələrdən şokaladlı toplar
Ərzaqlar: Üstü üçün: 1 paket tünd şokalad İçi üçün: 200 q xurma 50 q fındıq 50 q qoz 50 q yer fındığı 50 q kajo 50 q qara kişmiş 100 q kərə y
.Çiçək qurabiyə
Ərzaqlar: 150 q kərə yağı 1 st şəkər pudrası 1 ədəd yumurta 1/2 st duru yağ (qarğıdalı yağı) 1 paket vanil 3 st un 2 x.q kakao Üzünə fındıq lə
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
leyla (24 may 2015 14:51)
rulet
Reseptaz (09 aprel 2015 21:21)
Salam. İsti isti açılır içlik də isti olanda çəkilir. Soyumağını gözləməyin. Nuş olsun.
Gulnar (04 aprel 2015 19:19)
Salam.Mende xemir kaqiza yapisdi.Neden ola biler? Kaqiza isti bukdukden sonra soyumamis aralamaq lazimdir kaqizdan?
Gulnar (04 aprel 2015 19:17)
Salam.Mende xemir kaqiza yapisdi.Neden ola biler? Kaqiza isti bukdukden sonra soyumamis aralamaq lazimdir kaqizdan?
Dunya (30 mart 2015 14:18)
Salam. Dunen axsam hazirladim bu ruleti. Biskviti eladir. Amma içi çox acı oldu. Məncə qabığı soyulub blendrdan keçirilsə daha yaxşı olar.
Reseptaz (15 mart 2015 22:32)
Nuş olsun. Təşəkkür edirik.
lalə (15 mart 2015 17:10)
Paxlavanız çox əladı. Təşəkkürlər.
lalə (15 mart 2015 17:09)
Paxlavanız çox əladı. Təşəkkürlər.
Reseptaz (14 mart 2015 23:28)
Bişib çıxan kimi kağıza bükürük. İçliyi hazırlayıb çəkdikdən sonra kağıza bükmürük. Nuş olsun.
Gulnar (14 mart 2015 23:21)
Salam.Birinci bukende kaqizla bukuruk?Bes portaqal su salmirki?Tesekkur.
Reseptaz (06 mart 2015 10:14)
nush olsun
gunay (05 mart 2015 22:31)
Oy oy superdir
leyla (04 mart 2015 12:57)
paxlava

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.