Pendirli kotlet




Ərzaqlar:



500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti
1 ədəd baş soğan
2-3 diş sarımsaq
50 q holland pendir
Qızartmaq üçün bitki yağı
Duz
Istiot

Hazırlanması:[/b]

Soğan ilə sarımsağın qabığını soyub yuduqdan sonra blenderdən keçiririk. (Ət, sarımsaq, soğan ət çəkən maşından birgə keçirə bilərsiniz)

Çəkilmiş ətin üstünə soğan ilə sarımsağın çəkilmişini, duz, və istiotu töküb yaxşı qarışdırırıq.

Pendiri 10 yerə bölürük.

Qarışdırılmış ətdən az-az götürüb yumrulayıb içinə pendir qoyub bükürük.


Tavada yağda hər bir tərəfini qızardırıq.

Kotletin yanında istədiyiniz xuruşu verə bilərsiniz.



Nuş olsun.

OXŞAR YAZILAR
.Qovurmalı əriştə plovu
Ərzaqlar: 500 q xırda doğranmış quzu əti 100-150 q quyruq 2 ədəd yuxanın əriştəsi 3 st düyü 4 ədəd baş soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İst
.Tənbəl mantısı
Ərzaqlar: (4 nəfər üçün) Xəmir üçün: 3 st un 1 st su 1 ədəd yumurta 1 ç.q duz Yuxaları yaymaq üçün əlavə un İçlik üçün: 250 q çəkilmiş ət
.Sobada tərəvəzli kotlet
Ərzaqlar: 500 kq çəkilmiş qoyun əti 4 ədəd balaca baş soğan 2 ədəd kök 1 ədəd bibər 4-5 ədəd pomidor 150 q pendir 1 x.q əridilmiş kərə yağı + 2
.Toyuğun döş əti ilə sobada kartoflu yemək
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuğun döş əti 2 ədəd kartof 4 x.q duru yağ 2 diş sarımsaq 50 q kaşar ya holland pendiri Duz İstiot Hazırlanması: Karto
.Toyuğun döş əti ilə bibərli yemək
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuğun döş əti 2 ədəd bibər (hər birinin yarısı) 4 x.q duru yağ 1 balaca baş soğan 50 q kaşar ya holland pendiri 3 x.q pomidor
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
gulnaz133 (23 mart 2017 18:01)
qeweng alindi ama seninki kimi ola bilmez
Reseptaz (19 fevral 2015 22:57)
Çox sağ olun. Nuş olsun.
mah (17 fevral 2015 12:41)
super!bayaqdan fikirlesirem ne hazirlayim yemeye.bugun hazirlayacam.Ne yaxisi ki,siz varsiniz resept.az!

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.