Pendirli kəsmikli piroq


Ərzaqlar:


Xəmir üçün:

1,5 st un
100 q kərə yağı
2 ədəd yumurta
1 paket qabartma tozu
1/3 ç.q duz

İçlik üçün:

200 q kəsmik
100 q sarı bərk pendir
2 ədəd yumurta
1-2 diş sarımsaq
Balaca dəstə şüyüd
1/3 ç.q duz

Hazırlanması:

Xəmiri hazırlamaq üçün: Unu ələyib üstünə duzu və qabartma tozunu əlavə edib qarışdırırıq. Qarışığın üstünə yumşaq kərə yağını əlavə edib ovuruq.
Sonra yumurtaları əlavə edib yumşaq xəmir düzəldirik.

Qaba xəmiri yayırıq. Yan hissələrdən 2 sm hündürlükdə qaldırırıq.Sonra soyuducuya qoyuruq.

İçliyi hazırlayırıq. İçlik olan ləvazimatları dərin bir qaba tökürük. Sarımsağı əzib tökürük.
Pendiri süzgəcdən keçirib tökürük.

Mikserlə tam qarışanadək çalırıq.

Xəmiri soyuducudan çıxarıb içliyi töküb yayırıq.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqəyə bişiririk.

Piroqu isti ya da soyuq yeyə bilərsiniz.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Boxça blinçik - toyuq əti və yumarta ilə.
Ərzaqlar: 300 q toyuğun döş əti 2 ədəd yumurta 2 baş soğan 3 x.q yağ Duz İstiot Zövqə görə balaca dəstə şüyüd ya da cəfəri Bağlamaq üçün göy s
.Yağlı xəmir ilə nutellalı gül 2
Ərzaqlar: Yağlı xəmir Nutella Üzü üçün yumurta Hazırlanması: Böyük ölçülü yağlı xəmiri uzununa iki yerə bölürük. Sonra hər birinə
.Yağlı xəmir ilə qiyməli kökə 2
Ərzaqlar: 10 ədəd kvadrat yağlı xəmir 250 q hazır bişmiş qiymə 100 q kaşar ya da holland pendiri Üzünə çəkmək üçün 1 ədəd yumurta Üzünə səp
.Kartoflu gül börək 2
Ərzaqlar: 4 ədəd hazır börək yuxası 4-5 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 1/2 st duru yağ(qarğıdalı ya zeytun) 1 st süd 1 x.q əridilmiş kərə yağı 1
.Yağlı xəmir ilə qiyməli kökə
Ərzaqlar: Yağlı xəmir Hazır bişmiş qiymə Üzü üçün yumurta Çörəkotu Küncüt Hazırlanması: Kvadrat şəklində olan yağlı xəmiri şəkildəki kimi
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.