Pendir içlikli yumurta



Ərzaqlar:



4 ədəd yumurta
50q pendir
2 x.q mayonez
4-5 ədəd qoz ləpəsi
1 diş sarımsaq
Nar dənəsi
Cəfəri

Hazırlanması

Yumurtanı suda bişiririk. Sonra qabığını təmizləyib iki bölürük.
Sarısını dərin bir qaba tökürük.



Pendiri sürtgəcin xırda gözündən keçiririk. Sarımsağı əzib tökürük.



Sonra üstünə mayonezi töküb qarışdırırıq.





Qarışığı yumurtanın içinə yığırıq.



Üstünə qoz qırıntısı və nar tökürük.
Qabı cəfəri ilə bəzəyib yumurtanı yığırıq.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Blinçik 3
Ərzaqlar: (30 ədəd bilinçik üçün) 2,5 st süd 3 ədəd yumurta 1,5 st un 2 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q du
.Qozlu pendirli toyuq ruleti
Ərzaqlar: 300 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı 100 q pendir 3 x.q duru yağ 50 q qoz ləpəsi 1 ədəd kök 2 diş sarımsaq 1 baş soğan Duz İstiot
.Blinçik-2
Ərzaqlar: 3 yumurta 2 st un 2 st süd 1 x.q şəkər tozu 1 ç.q duz 3 x.q duru yağ Bişirmək üçün əlavə duru yağ (35 ədəd alınır) Hazırlanması:
.Yulaf sıyığı
Ərzaqlar: 1 st yulaf 2 st su 3 st süd 5 x.q şəkər tozu 50 q kərə yağı Hazırlanması: Yulafı təmizləyib bir neçə dəfə yuyuruq.Üstünə su töküb
.Pankek
Ərzaqlar: 3 st un 2 ədəd yumurta 2,5 st süd 3 x.q duru yağ 3 x.q şəkər tozu 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 1 çimdik duz Qızartmaq üçün əla
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.