Nutellalı qurabiyə



Ərzaqlar:



200 q kərə yağı
1/3 (üçdə bir) st şəkər pudrası
1 ədəd yumurta
2,5 st un
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
Nutella
Xəmirin altına səpmək üçün əlavə un

Hazırlanması:

Yumşaq kərə yağı, şəkər kirşanı və vanili çalırıq. Sora yumurtanı əlavə edib çalırıq.



Unu və qabartma tozunu əlavə edib tam qarışanadək çalırıq.



Əlimiz ilə yumşaq xəmir düzəldirik.



Xəmirin altına az un səpib 1 sm qalınlıqda yayırıq. Oxlov ya da əl ilə yaya bilərsiniz.



Qurabiyə kəsənlə kəsirik.





Xəmirin yanından qalanı yenə kündələyib yenə yayırıq. Kündənin altına az un səpirik. Bu qayda ilə xəmir qurtaranadək yayıb kəsirik.





Kəsdiyiniz aləti una batırdıqda xəmirə yapışmır və rahatlıqla çıxır.
Soba qabına kalka kağızı sərib yığırıq.



180 dərəcə isinmiş sobada 25 dəqiqəyə bişiririk.



Soyuduqdan sonra arasına və üstünə nutelladan qoyuruq.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Çiçək qurabiyə
Ərzaqlar: 150 q kərə yağı 1 st şəkər pudrası 1 ədəd yumurta 1/2 st duru yağ (qarğıdalı yağı) 1 paket vanil 3 st un 2 x.q kakao Üzünə fındıq lə
.Almalı köklü keks
Ərzaqlar: 1 ədəd alma 1ədəd kök 50 q qoz ləpəsi 3 ədəd yumurta 1st şəkər tozu 1/2 st duru yağ 2 st un 1 paket qabartma tozu 1 x.q darçın H
.Çizkek
Ərzaqlar: Alt qatı üçün: 1,5 paket eti petit beurre 150 q kərə yağı İçliyi üçün: 600 qr labinə pendir 400 qr krem qaymaq 3 x.q un 3 ədəd yum
.Moruqlu tort 2
Ərzaqlar: Biskvit üçün: 12 ədəd yumurta 2 st şəkər tozu 2 st un 2 paket vanil Krem üçün: 200 qr pəhriz kəsmik 1 st şəkər tozu 200 q krem qaymaq
.Kəsmikli piroq 6
Ərzaqlar: Ovxantı üçün: 2,5 st un 200 qr yağ 1/2 st (yarım st.) şəkər tozu 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu İçliyi üçün: 400 q pəhriz kəs
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.