Xəbərlər

Əncirli qozlu qurabiyə

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 3,5 st un 200 q xama 125 q kərə yağı 2/3 st şəkər tozu 1 ədəd yumurta 1 paket qabartma tozu Ç.q ucunda duz İç üçün: 15-16 ədəd əncir qurusu 1 nəlbəki qoz ləpəsi Hazırlanması: İçliyi hazırla

Gecə Gündüz Tortu

image Ərzaqlar: 400 q xama 2 st un 2 st şəkər tozu 4 ədəd yumurta 2 paket qabartma tozu 1 paket vanil 2 x.q kakao Krem üçün: 1 banka qatılaşdırılmış süd 200 q kərə yağı 1 x.q. kakao Hazırlanması: Yumurtanın ağını köpü

Yeni İl Salatları

image Fidan Nagiyeva - Yeni İl Salatı Gunay Ismayilova - Yolka Salatı NurNaz Elekberova - Şaxta Baba Salatı Sevinc Seferova - İlan salatı Günay Qurbanova - Yeni il salatları Aygul Memmedova - Salat Aygul Memmedov

Albalı ilə kəsmikli piroq

image Ərzaqlar: 2 st un 100 q kərə yağı 1/2 st şəkər tozu 4 ədəd yumurtanın sarısı İç üçün: 400 q kəsmik 4 ədəd yumurta ağı 1/2 st şəkər tozu+ 2 x.q şəkər tozu 300 q albalı (təzə ya da dondurulmuş) Hazırlanması: Yumşalmış k

Yeni İl Tortları

image NurNaz Elekberova - Yolka Tortu Bahar Capris - Yeni İl Tortu Sabina Melikova - Yeni İl Tortu Aytan Nur Ismayilova - 2013 Tortu NurNaz Elekberova - Yeni İl Tortu Nuş olsun!

Qozlu qurabiyə

image Ərzaqlar: 200 q kərə yağı 2 yumurta (1-nin sarısı üzü üçün götürülür) 1/2 st şəkər tozu 2,5 st un Üstü üçün: 1/2 st qoz ləpəsi 1 ədəd yumurta sarısı Hazırlanması: Yumşaq kərə yağını şəkər tozu ilə mikserlə çalırıq. Ü

Fira - Yuxa salatı

image Hazırlanması: Balaca yuxa 10 ədəd götürlür (böyük yuxayla da hazırlaya bilərsiniz), 2 ədəd kartof, 4 ədəd yumurta, 2 ədəd kök, toyuq filəsi, qoz, 1 banka mayonez, keşniş, şüyüt. Yuxanı yaxşi mayonezləyib yuxarıdaki ərzaqları sürtkəcdən keçirib qat qat

Sabina Agayeva - Cemli bulkaları

image Hazırlanması: 1 yumurta, 1 st süd, 1 st su, 1 st duru yağ, vanil, 3 xq şəkər tozu, 2 qaşıq droj, ala bildiyi qədər un. Yumuşaq xəmir olur. İçərisinə istədiyiniz cem qoya bilərsiz. 180 dərəcədə sobada bişirilir. Nuş olsun!

Yasemin Bayramova - İspanaqlı börək

image Hazırlanması: 0.5 st süd, 0.5 st qatıq, 0.5 st bitki yağı, 1 x.q droj, 1 qabartma tozu, 1 yumurta, 1 yumurtanın aği, unla xəmir yoğrulur. 15 dəqiqə saxlanılır. Sonra kündələrə ayrılır. İçərisinə göyərti qoyulub rulo şəkilində bükülür. İçlik; quru soğan,

Ruslana Aliyeva - Qazax gül qatlaması

image Hazırlanması: 2 kq un, 300 qr yağ, 3 yumurta, 1 çay qaşığı maya, duz, 1 litrə yaxın südlə xəmir yoğrulur. Xəmir yaxşı acıyır, 12 kündəyə bölünür, qoğal kimi araları yağlanır:. Uzun-uzun kəsilir, orta hissəsi ikiyə bölünür, kəsdiklərimiz yenə qoğalı burd



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.