Xəbərlər

Ruslana Aliyeva - Qazax gül qatlaması

image Hazırlanması: 2 kq un, 300 qr yağ, 3 yumurta, 1 çay qaşığı maya, duz, 1 litrə yaxın südlə xəmir yoğrulur. Xəmir yaxşı acıyır, 12 kündəyə bölünür, qoğal kimi araları yağlanır:. Uzun-uzun kəsilir, orta hissəsi ikiyə bölünür, kəsdiklərimiz yenə qoğalı burd

Yasemin Bayramova - Heyva mürəbbəsi

image Resepti: http://resept.az/Heyva-murebbesi-4519.html Nuş olsun!

Nargiz Efendiyeva - Sezar salatı

image Hazırlanması: Kahı, bıldırçın yumurtası, çerri pomidorları, parmezan pendir, döş əti qızarmış, yağda qızarmış suxarı, sezar sousu (marketlerde olur). Şəkildəki qaydada üst-üstə qoyulur. Zövqə görə duz, istiot tökülür. Salat hazırdır. Nuş olsun!

Gülnar Aliyeva - Almalı qurabiyə

image Hazırlanması: Xəmir üçün: 0,5st pudra şəkəri, 5x/q bitki yağı, 200gr margarin, 3dolu x/q qatıq, 1c/q soda, 4 st un, vanilin. İçlik üçün: 4 ədəd alma, 1c/q darçın,1st dogranmış qoz, 1st şəkər tozu Otaq şeraitinde olan yağın uzerine diger ərzaqları

Ruslana Aliyeva - Şəkərçörəyi

image Şəkərçörəyinin resepti: http://resept.az/Sekercoreyi-2719.html Nuş olsun!

Həlimə Abışova - Kartoflu börək

image Resepti: http://resept.az/Kartoflu-borek-3953.html Nuş olsun!

Afag Vahabli - Paytaxt salatı

image Resepti: http://resept.az/Paytaxt-salati-1015.html Nuş olsun!

Elcin Eshqin - Gürcü xinganlı

image Hazrılanması: 1 kq un 0.5 kq yağlı qoyun əti 1 ədəd yumurta 1 x.q bitki yağı 1 dəstə cəfəri Sarımsak Duz İstiot Möhkəm xəmir yoğurulur. Kündələrə ayrılır. İçlik 0.5 kq yağlı qoyun əti, 1 dəstə cəfəri, 3 diş sarımsaq, duz, istiot, 1 st. isti

Gunay Aghayeva - Pirojki

image Resepti: http://resept.az/Pirojki-7696.html Nuş olsun!

Həlimə Abışova - Bulkalar

image Resepti: http://resept.az/Bulka-6472.html Nuş olsun!



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.