Xəbərlər

Keşkül

image Türk mətbəxi Ərzaqlar: (4 nəfərlik) 5 st süd 1 st şəkər tozu 2 x.q nişasta(qarğıdalı ya da buğda) 1 ədəd yumurta(sarısı ya da bütöv) 3 x.q kakos qoz ləpəsi 1 paket vanil(zövqə görə) Hazırlanması: Ərzaqlar ın hamısını bir qaba tökürü

Sobada hinduşqa qızartması

image Ərzaqlar: 1 ədəd hinduşqa 1 ədəd baş soğan 1 ədəd limon 1 x.q pomidor məti(tomat) 4-5 x.q zeytun yağı Duz Istiot Hazırlanması: Hinduşqanı təmizləyib yuyuruq.Soğanı təmizləyib yuyuruq.İçini və üstünü duz və istiotlayırıq.Soğanı diri-doğram

Kartof əzməsi

image Ərzaqlar: 6-7 ədəd orta ölçülü kartof 2 ədəd baş soğan 1 x.q əridilmiş kərəyağı Balaca dəstə şüyüd Duz Istiot Hazırlanması: Kartofun qabığını soyub yuduqdan sonra iki bölürük. Qazana yığıb üstünə su əlavə edirik.Qoyuruq ocağa tam bişiririk.

Yağlı xəmirdən kartoflu börək

image Ərzaqlar: hazır yağlı xəmir Yaymaq üçün un Üzü üçün: 1 ədəd yumurta Küncüt Çörəkotu İçlik üçün: Kart Of əzməsi Bax: Kartof əzməsi Hazırlanması: Yağlı xəmirin birini gğtürüb un səpib nazik yayırıq. Yaydıqdan sonra uzununa kəsib iki yer

Darçınlı qurabiyə

image Ərzaqlar: 50 q kərə yağı 1/2 st şəkər tozu 1 ədəd yumurta 1,5 st un 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil 1ç.q darçınYaymaq və kəsmək üçün əlavə un götürmək lazımdır. Hazırlanması: Yumşaq kərə yağı ilə şəkər tozunu çalırıq. Sonra yumurtan

Qolesli aş

image 1.Quru lobya yuyulub,bisirilir. 2.Quru et bisirilir(boyuk qazanda) 3.Bismis etler bir qaba yigilir. 4.Qoles xirda xira dogranib bir qabda isi suda 10-15 deq saxlanilib sixilir. 5.Duyu temizlenib yuyulduqan sonra quru etin suyuna bishmish lobyayla birge tok
Göndərən: Aysel

Kakaolu kəsmikli piroq-2

image Ərzaqlar: Ovxant üçün: 2,5 st un 200 q kərə yağı 4 x.q kakao 1/2 st şəkər tozu İçlik üçün: 600 q kəsmik 5 ədəd yumurta 3/4 st şəkər tozu 200 q xama 2 x.q nişasta 1 paket vanil Hazırlanması: Əvvəlcə ovxantını hazırlayırıq.Yumşaq kərə y

Sütlaç

image Türk mətbəxi Ərzaqlar: (4 nəfərlik) 5 st süd 1 st şəkər tozu 1/2 st düyü 2 x.q nişasta(qarğıdalı ya da buğda) 1 paket vanil 2 st su Hazırlanması: Düyünü təmizləyib yuyub suda bişiririk. Suyu çəkilənə yaxın südü əlavə edirik. Süddən 2

Qarağatlı kəsmikli piroq

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 150 q kərə yağı 2 st un 2/3 st şəkər tozu 1 ədəd yumurta 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil İç üçün: 400 q kəsmik 1/2 st şəkər tozu 3 ədəd yumurta 1/3 st buğda nişastası 250 q qarağat 1 çimdik duz Hazırlanm

Limonlu muhalləbi

image Türk mətbəxi Ərzaqlar: (4 nəfərlik) 5 st süd 1/2 st şəkər tozu 4 x.q nişasta(qarğıdalı ya da buğda) 1 paket vanil 1 ədəd limonun qabığı Hazırlanması: Südü nişasta ilə tam açılanadək çalırıq. Sonra südü ocağa qoyub bişiririk. Dayanmada



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.