Digər

B (3)   D (2)   K (7)   L (1)   M (5)   O (1)   P (2)   Q (7)   S (2)   T (2)   X (2)   Ş (3)   Ə (1)  

Kakaolu krem 2

image Ərzaqlar: 3 x.q kakao 200 q kərə yağı 1 qutu qatılaşdırılmış süd 1 paket vanil Hazırlanması: Yağı ağaranadək mikserlə çalırıq. Sonra qatılaşdırılmış südü əlavə edib çalırıq. Tamam qatılaşanda üstünə vanili və kakaonu əlavə edib ça

Kakaolu biskvit

image Ərzaqlar: 5 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 2/3 s tun 1/3 st buğda nişastası 2 x.q kakao 1 paket qabartma tozu Hazırlanması: Yumurtanın ağını sarısından ayırıb ağını bərkiyənədək mikserlə çalırıq. Sonra şəkər tozunu az-a

Kakaolu qozlu şirni

image Ərzaqlar: 2 st şəkər tozu 1 st süd 1 x.q kakao 1/2 st qoz ləpəsi Hazırlanması: Qozu bıçaqla doğrayırıq. Qazana şəkər tozunu, südü və kakaonu əlavə edib qarışdırırıq. Qazın üstünə qoyub qaynayanadək qarışdırırıq.

Krem

image Ərzaqlar: 250 q kərə yağı 1 ədəd yumurta 1 x.q un 1 x.q kartof nişastası 1,5 st süd 1 st şəkər tozu 1 paket vanil Hazırlanması: Südü, şəkər tozunu, vanili və yumurtanı qarışdırırıq. Kartof nişastasını və unu əlavə ed

Közdə qarğıdalı

image Ərzaqlar: Sütül qarğıdalı Hazırlanması: Yanan közün üstündə qarğıdalıları ya şişin ucuna taxıb bişirirsiniz ya da üstünə qoyub maşa vasitəsi ilə hər tərəfini çevirib bişirirsiniz. Ya da istəsəniz közün üstünə setka qoyub qarğıdalıları düzüb h

Kakaolu krem

image Ərzaqlar: 1,5 st süd 1 ç.q kakao 1 x.q kraxmal 3 x.q şəkər tozu 200 q kərə yağı Hazırlanması: Şəkər tozu, kakao və kraxmalı qazana töküb qarışdırırıq. Qarışığa südü əlavə edib qarışdırırıq. Qazanı normal odun üstünə

Kəsmik ilə qaymaqlı krem

image Ərzaqlar: 200 q kəsmik (pəhriz kəsmik) 1 st şəkər tozu 200 qr qaymaq 1/2  ç.q vanil Hazırlanması: Kəsmiyi, şəkər tozu və vanili mikserlə ağarandək çalırıq. Elə çalmaq lazımdır ki şəkər tozu ərisin. Qaymağı əlavə edib yenə mik



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.