İçkilər

B (3)   F (1)   G (1)   H (1)   K (1)   L (2)   N (1)   O (1)   P (1)   Q (1)   R (1)   T (1)   Z (1)   Ç (1)   Ş (2)  

Portağal şərbəti

image Ərzaqlar: 4 ədəd portağal 2 x.q bal Hazırlanması: Portağalı yuduqdan sonra iki bölüb sıxıb suyunu çıxardırıq. Balı əlavə edib qarışdırırıq. Şərbəti tənzifdən süzürük. Şərbəti soyuq yerdə saxlayırıq. Süfrəyə soy

Reyhan şərbəti

image Ərzaqlar: 6 st su 2 böyük dəstə reyhan 6 x.q şəkər tozu 1/4 ç.q limon duzu Hazırlanması: Şəkər tozu ilə suyu qarışdırıq qazın üstündə qaynamağa qoyuruq. Qaynayan kimi götürürük. Reyhanı təmizləyib yuyuruq. Qaynar suyu götürən

Limon şərbəti

image Ərzaqlar: 4 st qaynamış su 5-6 x.q şəkər tozu 4 ədəd limon 10-12 ədəd keşniş ya da hil toxumu Bir çimdik zəfəran Hazırlanması: Suya şəkər tozunu töküb qazın üstündə qaynamağa qoyuruq. Qaynamaq istəyəndə keşniş toxumunu və

Çiyələkli kokteyl

image Ərzaqlar: 200 q dondurma 200-300 q çiyələk 3-4 x.q şəkər tozu 2 st süd Hazırlanması: Çiyələyi təmizləyib yuduqdan sonra şəkər tozu əlavə edib blenderdə püre halına salırıq. Dondurmanı və südü də əlavə edib çalırıq. Kok

Böyürtkən kampotu

image Ərzaqlar: Böyürtkən Şəkər tozu Su Bankaların ağzına bağlamaq üçün yapışdırıcı Hazırlanması: Böyürtkəni təmizləyib yuyuruq. Bankaya dörd barmaq hündürlüyündə meyvə tökürük. Hər bankaya 1 stəkandan bir barmaq aşağı şəkər tozu tö

Feyxoa kampotu

image Ərzaqlar: Feyxoa Şəkər tozu Su Bankaların ağzına bağlamaq üçün yapışdırıcı Hazırlanması: Feyxoanı təmizləyib yuyuruq. Bankaya dörd barmaq hündürlüyündə meyvə tökürük. Hər bankaya 1 stəkandan bir barmaq aşağı şəkər tozu

Heyva nar kampotu

image Ərzaqlar: Heyva Nar Şəkər tozu Su Bankaların ağzına bağlamaq üçün yapışdırıcı Hazırlanması: Heyvanı təmizləyib yuyuruq və şəkildəki kimi doğrayırıq. Narı dənələyub yuyuruq. Bankaya dörd barmaq hündürlüyündə meyvə tökürük.

Zoğal kampotu

image Ərzaqlar: Zoğal Şəkər tozu Su Bankaların ağzına bağlamaq üçün yapışdırıcı Hazırlanması: Zoğalı təmizləyib yuyuruq. Bankaya dörd barmaq hündürlüyündə meyvə tökürük. Hər bankaya 1 stəkandan bir barmaq aşağı şəkər tozu tökürü

Gilas kompotu

image Ərzaqlar: Gilas Şəkər tozu Su Bankaların ağzına bağlamaq üçün yapışdırıcı Hazırlanması: Gilasın saplağını təmizləyib yuyuruq. Bankaya 6 sm hündürlüyündə gilası tökürük. Hər bankaya 1 stəkandan bir barmaq aşağı şəkər tozu əlavə ed



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.