Şirniyyatlar

A (25)   B (30)   C (1)   D (7)   E (4)   F (7)   G (8)   I (1)   K (64)   L (6)   M (13)   N (5)   O (2)   P (14)   Q (37)   R (2)   S (16)   T (8)   U (2)   V (1)   X (4)   Y (12)   Z (4)   Ç (2)   İ (3)   Ş (29)   Ə (2)  

Badambura

image Azərbaycanın milli şirniyyat növlərindən biridir. Ərzaqlar: Xəmir üçün: 900 q un 2-3 yumurta 200 q kərə yağı 2 x.q xama 1 ç.q quru maya Aparanadək süd İçlik üçün: 500 q badam ləpəsi 500 q şəkər tozu 1/4 ç.q hil

Abşeron tortu

image Azərbaycanın milli şirniyyat növlərindən biridir. Ərzaqlar: 6 ədəd yumurta 2 st şəkər tozu 2 st un 1 st qoz ləpəsi 1ç.q sirkə 1 ç.q soda 1 paket vanil Krem üçün: 1 ədəd qatılaşdırılmış süd 200-250 q kərə yağı 1/2

Qozlu Ordubad dürməyi

image Azərbaycanın milli şirniyyat növlərindən biridir. Ərzaqlar: Xəmir üçün: 3 st un 200 q xama 125 q kərə yağı İçlik üçün: 220 q qoz ləpəsi 180 q şəkər tozu 1 x.q bal 1/3 ç.q darçın Üzü üçün : 1 ədəd yumurta Hazırla

Bananlı, qozlu, ballı keks

image Ərzaqlar: 2 st un 125 q kərə yağı 1 st şəkər tozu 3 yumurta 2 x.q bal 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil 1/2 st kişmiş 1/2 st qoz ləpəsi 2 ədəd banan Hazırlanması: Yumuşalmış kərə yağı ilə şəkər tozunu qaşıqla qar

Şor qoğal

image Azərbaycanın milli şirniyyat növlərindən biridir. Ərzaqlar: Xəmir üçün: 1 kq un 2 yumurta 1/2 ç.q sarıkök 1 ç.q dolu duz 2  st süd (ehtiyac olsa aparanadək əlavə edirik) 1ç.q quru maya İçlik üçün: 2 st un 1 ç.q duz

Şəkərbura

image Azərbaycanın milli şirniyyat növlərindən biridir. Ərzaqlar: (45-50 ədəd şəkərbura üçün) Xəmir üçün: 1kq un 3 yumurta 250 q kərə yağı 1 st süd 2 x.q xama 1/2 ç.q quru maya İçlik üçün: 500 q qabığı təmizlənmiş fındıq

Şokoladlı rulet

image Ərzaqlar: 1 st un 3/4 st şəkər tozu 7 yumurta 1 ç.q kakao Krem üçün: 1,5 st süd 1 ç.q kakao 1 x.q kraxmal 3 x.q şəkər tozu 200 q kərə yağı Üstü üçün: 50 q şokolad Hazırlanması: Kremi hazırlamaq üçün

Gilaslı xamalı piroq

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 2,5 st un 200 q xama 1 yumurta 0,5 ç.q soda 0,5 ç.q duz 0,5 st şəkər tozu Üstü üçün: 1 st tumu çıxarılmış gilas(konserv olunmuş ya da təzə) 0,5 st şəkər tozu 200 q xama Hazırlanması: Əvvəlc

Teşt çörəyi

image Azərbaycanın milli şirniyyat növlərindən biridir. Ərzaqlar: (11-12 ədəd teşt çörəyi alınır) 4 st un 1 ç.q duz 1ç.q maya 1+1/3 st ilıq su Əlavə 3-4 x.q yuxaları yaymaq üçün un Aralarını yağlamaq üçün: 125 q kərə yağı 1/3 ç

Qozlu borucuq

image (Azərbaycanın milli şirniyyat növlərindən biri) Ərzaqlar: Xəmir üçün: 2,5 st un 200 q xama 125 q kərə yağı İçlik: 1 st qoz ilə şəkər tozu qarışığı 2 x.q bal Çay qaşığının ucunda darçın Üzü üçün: 1 ədəd yumurta Hazı



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.