Duzlu xəmir işləri

A (3)   B (4)   G (4)   H (2)   K (7)   M (1)   P (11)   Q (7)   R (1)   S (6)   T (1)   Y (11)   Ç (2)   İ (1)   Ş (2)   Ə (2)  

Şirvan qutabı (çudu)

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: Xəmir üçün: 1 kq un, 3 yumurta, 250 q kərə yağı, 1 st süd, 2 x.q xama, 1 ç.q quru maya, 1ç.q dolu duz İçlik üçün: Qiymə Bax: Qiymənin hazırlanması (Kartof püresi ya

Yağlı xəmirdən pizza

image Ərzaqlar: 500 q yağlı xəmir 4 ədəd sosiska 100 q pendir 1 ədəd şirin bibər 3 ədəd pomidor 2 x.q Mayonez 2 x.q ketçap Duz Hazırlanması: Xəmiri sonyuducudan çıxarırıq. Sosiskanı nazik halqa doğrayırıq. Pomidoru doğr

Kolbasa ilə pendirli börək (Türk mətbəxi)

image Ərzaqlar: 4 ədəd hazır yuxa 1 st süd 1/3 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.) 2 yumurta (sarısı üzünə) Küncüt İç: Kolbasa Pendir Hazırlanması: Südü, yağı və yumurta ağını

Qiyməli gül börək (Türk mətbəxi)

image Ərzaqlar: 2 ədəd hazır yuxa 1/2 st süd 1/3 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.) 1 ədəd yumurta (sarısı üzünə) Çörək otu İç üçün: 500 q qiymə - Bax: Qiymənin hazırlanması Hazırlan

Ağ pendirli gül börək (Türk mətbəxi)

image Ərzaqlar: 2 ədəd hazır yuxa 1/2 st süd 1/4 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.) 1 yumurta (sarısı üzünə) Küncüt İç üçün: 300 q ağ pendir Cəfəri Hazırlanması: Əvvəl içliyi h



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.