Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (22)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (29)   R (1)   S (67)   T (42)   V (1)   X (3)   Y (6)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Sobada pendirli xamalı kotlet

image Ərzaqlar: 500 q şəkilmiş may ya da qoyun əti 1 ədəd baş soğan 2-3 diş sarımsaq 100 q sarı bərk pendir 150 q xama Duz Istiot Hazırlanması:[/b] Soğan ilə sarlmsağın qabığını soyub yuduqdan sonra blenderdən keçiririk. (Ət, sarımsaq, soğan ət

Pendirli kotlet

image Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti 1 ədəd baş soğan 2-3 diş sarımsaq 50 q holland pendir Qızartmaq üçün bitki yağı Duz Istiot Hazırlanması:[/b] Soğan ilə sarımsağın qabığını soyub yuduqdan sonra blenderdən keçiririk. (Ət, sarım

Qiyməli zirinc plov

image Ərzaqlar: 4 st düyü 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti 1/2 st zirinc Duz Istiot Zəfəran Qazmaq üçün:(istədiyiniz qazmaq növünü düzədə bilərsiniz) 3 x.q qatıq 1 ədəd yumurta Hazırlanması: Əti 1 baş soğan ilə ə

Pelmeni

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 3 stun 2 ədəd yumurta 1x.q duru yağ 1/2 ç.q duz 1 st ilıq su Bişirmək üçün: Su və duz İçlik üçün: 300-350 q toyuq əti 1 ədəd baş soğan 1 ç.q sumax Duz Istiot Üstü üçün: Zövqə gör

Milli Mətbəximizdən Şah plov - 2 (Xan plov)

image Ərzaqlar: 3 st uzun düyü 500 q quşbaşı doğranmış ət 400-500 q təmizlənmiş şabalıd 4-5 ədəd baş soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı 1 st. kişmiş 7-8 ədəd gavalı turşusu 7-8 ədəd qaysı Duz İstiot Zəfəran ya da sarıkök 10 ə

Murkutuş

image Ərzaqlar: 1,5 kq toyuq 4-5 ədəd baş soğan 3-4 dəstə cəfəri 100 q qoz ləpəsi 3 x.q əridimiş kərə yağı 2 x.q abqora 1 x.q şəkər tozu Ç.q ucunda sarıkök Duz Istiot Hazırlanması: Toyuğun ətini təmizləyib doğrayıb yuyur

Qaz qovurması

image Ərzaqlar: 1 ədəd qaz 2 ədəd baş soğan Duz Duru yağ ya da əridilmiş kərə yağı Hazırlanması: Qazı təmizlə yuyub doğrayırıq. Yuduqdan sonra qazana qoyub üstünə soğanın qabığını soyub yuyub iki bölüb tökürük. Üstünə su töküb bişm

Düyü ilə doldurulmuş hinduşqa qızartması

image Ərzaqlar: 1 ədəd hinduşqa (3-3.5 kq) 2 ədəd baş soğan 7-8 ədəd alça turşusu Duz İçlik üçün: 1 st düyü Hinduşqanın çiyəri, böyrəyi və ürəyi 2 ədəd baş soğan 50-100 q kərə yağı 50 q kişmiş 1-2 x.q zirinc Duz İstiot

Qiyməli əriştə plov

image Ərzaqlar: 2 st düyü 1 st xırda vermişel(tel şəhriyyə) 250-300 q hazır bişmiş qiymə(soğan, duz və istiot vurulub yağda bişmiş) 3-4 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Qazmaq üçün: 1 ədəd yumurta 3 x.q qatıq Hazırlanması: Xırda ve

Kartof çığırtması

image Ərzaqlar: 500-600 q kartof 3 ədəd baş soğan 3 ədəd yumurta 1 x.q pomidor məti (tomat) ya da 3 ədəd təzə pamidor 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Istiot Balaca dəstə keşniş şüyüd Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduq



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.