Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (66)   T (40)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Sobada qiyməli qabaq yeməyi

image Ərzaqlar: 300 q çəkilmiş ət 4-5 ədəd qabaq 2 ədəd pomidor 1 ədəd baş soğan 2 diş sarımsaq 1 x.q bibər tomatı 1 x.q pamidor tomatı 100 q sarı pendir Duru yağ(qızartmaq üçün) Duz Istiot Hazırlanması: Soğan ilə sarımsağın qabığını soyub

Yalançı yarpaq dolması

image Ərzaqlar: 1,5-2 st düyü 3 ədəd pamidor 2 ədəd baş soğan 1/2 limon suyu 1/3 st zeytun yağı ya da 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı 1 dəstə nanə 1 dəstə keşniş 1 dəstə göy soğan 1 dəstə şüyüd Üzüm yarpağı Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qa

İslim kababı

image Ərzaqlar: 8-10 ədəd badımcan 28-30 ədəd çerri pamidoru 500 q çəkilmiş ət 2 ədəd baş soğan 1 balaca dəstə cəfəri Duz istiot Badımcanları qızartmaq üçün duru yağ Şirə üçün: 5-6 ədəd pamidor 1 x.q bibər məti(tomatı) 1 diş sarımsaq 2 x.q duru

İçi doldurulmuş cücə plov

image [b]Ərzaqlar: 1 ədəd cücə 4 st düyü 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 100 q qaysı 100 q kişmiş 100 q zoğal qurusu ya da təzəsi 100 q badam ləpəsi Duz Istiot Zəfəran Qazmaq üçün 3 x.q qatıq 1 ədəd yumurta Hazırlanması: Cücəni təmizləyib yuyub

Sobada pendirli xamalı kotlet

image Ərzaqlar: 500 q şəkilmiş may ya da qoyun əti 1 ədəd baş soğan 2-3 diş sarımsaq 100 q sarı bərk pendir 150 q xama Duz Istiot Hazırlanması:[/b] Soğan ilə sarlmsağın qabığını soyub yuduqdan sonra blenderdən keçiririk. (Ət, sarımsaq, soğan ət

Pendirli kotlet

image Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti 1 ədəd baş soğan 2-3 diş sarımsaq 50 q holland pendir Qızartmaq üçün bitki yağı Duz Istiot Hazırlanması:[/b] Soğan ilə sarımsağın qabığını soyub yuduqdan sonra blenderdən keçiririk. (Ət, sarım

Qiyməli zirinc plov

image Ərzaqlar: 4 st düyü 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti 1/2 st zirinc Duz Istiot Zəfəran Qazmaq üçün:(istədiyiniz qazmaq növünü düzədə bilərsiniz) 3 x.q qatıq 1 ədəd yumurta Hazırlanması: Əti 1 baş soğan ilə ə

Pelmeni

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 3 stun 2 ədəd yumurta 1x.q duru yağ 1/2 ç.q duz 1 st ilıq su Bişirmək üçün: Su və duz İçlik üçün: 300-350 q toyuq əti 1 ədəd baş soğan 1 ç.q sumax Duz Istiot Üstü üçün: Zövqə gör

Milli Mətbəxiizdən Şah plov - 2 (Xan plov)

image Ərzaqlar: 3 st uzun düyü 500 q quşbaşı doğranmış ət 400-500 q təmizlənmiş şabalıd 4-5 ədəd baş soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı 1 st. kişmiş 7-8 ədəd gavalı turşusu 7-8 ədəd qaysı Duz İstiot Zəfəran ya da sarıkök 10 ə

Murkutuş

image Ərzaqlar: 1,5 kq toyuq 4-5 ədəd baş soğan 3-4 dəstə cəfəri 100 q qoz ləpəsi 3 x.q əridimiş kərə yağı 2 x.q abqora 1 x.q şəkər tozu Ç.q ucunda sarıkök Duz Istiot Hazırlanması: Toyuğun ətini təmizləyib doğrayıb yuyur



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.