Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (67)   T (41)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Sobada pomidor dolması

image Ərzaqlar: 10-12 ədəd pomidor 500 q xırda doğranmış qoyun əti 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 50 q Holland ya da kaşar pendiri 4-5 x.q mayonez Duz Istiot Hazırlanması: Xırda doğranmış əti suda tam bişiririk. Suyu qaynamağa baş

Sultan kababı

image (Türk mətbəxi) Ərzaqlar: 8-10 ədəd yuxa 500-600 q toyuğun döş əti 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı və 5-6 x.q duru yağ 3-4 ədəd badımcan 1 ədəd qırmızı bibər 2 ədəd baş soğan 3 diş sarımsaq 1 x.q pomidor məti(tomatı) Duz İstiot Beşamel sos

Sobada Beşamel Souslu Toyuq

image Ərzaqlar: 500 q toyuq əti 2 ədəd baş soğan 1 ədəd şirin bibər 2 ədəd pomidor 1 x.q pomidor məti (tomat) 3 diş sarımsaq 2 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İstiot Beşamel sous üçün: 3 x.qun 2 st süd 1 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İstiot Üzü ü

Sobada pomidor şirəli kotlet

image Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş qoyun əti 1 ədəd baş soğan Balaca dəstə cəfəri 1 dilim çörəkiçi 1 ədəd yumurta 1 ədəd şirin bibər 5-6 ədəd pomidor 1x.q pomidor məti (tomat) 5 diş sarımsaq 2 x.q əridilmiş kərə yağı 100 q pendir 1 st qaynar su Du

Tepsi kababı

image (Türk mətbəxi) Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş yağlı ət Baş soğan Sarımsaq Cəfəri Qırmızı bibər Yaşıl bişər Duz İstiot Qırmızı toz bibər Qırmızı pul bibər Pomidor Hazırlanması: Bütün tərəvəzləri təmizləyib yuyuruq. Ya ət maşınından keçiri

Sobada hinduşqa qızartması

image Ərzaqlar: 1 ədəd hinduşqa 1 ədəd baş soğan 1 ədəd limon 1 x.q pomidor məti(tomat) 4-5 x.q zeytun yağı Duz Istiot Hazırlanması: Hinduşqanı təmizləyib yuyuruq.Soğanı təmizləyib yuyuruq.İçini və üstünü duz və istiotlayırıq.Soğanı diri-doğram

Kartof əzməsi

image Ərzaqlar: 6-7 ədəd orta ölçülü kartof 2 ədəd baş soğan 1 x.q əridilmiş kərəyağı Balaca dəstə şüyüd Duz Istiot Hazırlanması: Kartofun qabığını soyub yuduqdan sonra iki bölürük. Qazana yığıb üstünə su əlavə edirik.Qoyuruq ocağa tam bişiririk.

Qaralı plov

image Ərzaqlar: 5 st düyü 500 q suda yarı bişmiş ət 6-7 ədəd baş soğan 300 q təmizlənmiş şabalıd 100 q kişmiş 100 q albuxara ya alça turşusu 100 q qaysı 5-6 x.q əridilmiş kərə yağı Zəfəran Sarıkök Duz İstiot Qazmaq üçün: İstədiyiniz növ qazmaq h

Piti

image Şəki mətbəxi Ərzaqlar: 1 qab üçün ölçülər: 100 q ət 50 q quyruq 1x.q baş soğan 1 stəkan (armudu) noxud 1 ədəd şabalıd 1 ədəd turşu(albuxara) 1 st su Zəfəran Duz Hazırlanması: Noxudu 5-6 saat suda isladırıq.Əti balaca hissələrə bölürü

Saxsı qabda yarpaq dolması

image Ərzaqlar: 500 q qoyun əti 2 ədəd baş soğan 150 q quyruq 1/2 st yumru düyü 1-2 x.q əridilmiş kərə yağı (Ət çox yağlı olsa tökməyə bilərsiniz) Keşniş, şüyüd, nanə hərəsindən balaca dəstə Duz İstiot Tənək yarpağı Hazırlanması: Əti və soğanı



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.