Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (66)   T (40)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Zirinc plov-2

image Ərzaqlar: 4 st uzun düyü 500 q ət 1 st zirinc 3 ədəd baş soğan 5-6 x.q əridilmiş kərə yağı Zəfəran Duz Istiot Qazmaq üçün: 3 x.q qatıq 1 ədəd yumurta Hazırlanması: Düyünü yuyub suda duzlu suda qoyuruq. Zirinci təmizləyib yuyub qaynar s

Zoğallı plov-2

image Ərzaqlar: 4 st uzun düyü 500 q ət(1 st ət suyu) 1 st qatıq 300 q zoğal 2 ədəd baş soğan 2 x.q alça turşusu 5-6 x.q əridilmiş kərə yağı Zəfəran Duz Istiot Qazmaq üçün: 1 ədəd yumurta 3 x.q qatıq Hazırlanması: Duyunu 4-5 dəfə yuduqdan

Zirinc plov

image Ərzaqlar: 4 st düyü 500 q toyuğun döş əti 3 ədəd baş soğan 50 q badam ləpəsi 50 q zirinc 3-4x.q əridilmiş kərə yağı 1 ç.q şəkər tozu Sarıkök ya zəfəran Duz Istiot Qazmaq üçün: 1 ədəd yumurta 3 x.q qatıq Hazır

Zoğallı plov

image Ərzaqlar: 1 kq ət (qoyun ya da mal əti) 4 st uzun düyü 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 250-300 q zoğal qurusu ya da təzə zoğal Duz 3 baş soğan Qazmaq üçün: 1 ədəd yumurta 3 x.q qatıq Hazırlanması: Əti yuyub suda bişiririk

Zraza

image Ərzaqlar: 10 ədəd orta kartof 2 yumurta 2 x.q un Duz Istiot 250-300 qr hazır qiymə Qızartmaq üçün bitki yağı Hazırlanması: Qiyməni hazırlamaq üçün bax Qiymənin hazırlanması Əvvəlcə kartofu suda bişiririk və qabıqları



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.