Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (67)   T (40)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Noxudlu kələm dolması

image Ərzaqlar: 1 kq kələm 500 q çəkilmiş ət 1/2 st yumru düyü 2/3 st bişmiş noxud 3 ədəd baş soğan 2 ç.q pomidor məti(tomat) 1 x.q quru reyhan, ya da balaca dəstə təzə reyhan Balaca dəstə keşniş şüyüd 3 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Istiot Hazı

Noxudlu plov

image (Qubadlı mətbəxi) Ərzaqlar: 4 st uzun düyü 500 q ət 250 q noxud 150 q kişmiş 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 2 ədəd baş soğan ç.q ucunda limon duzu Sarıkök Duz Hazırlanması: Düyünü yuyub ilıq suda islağa qoyuruq. Suyuna duz tökürük. Soğ

Nar qovurma

image Göyçay rayonuna məxsus yeməkdir. Ərzaqlar: 3 ədəd nar 3-4 ədəd yumurta 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Doğranmış soğanın üst

Narlı ət qovurmalı plov

image Ərzaqlar: 5-6 st uzun düyü 1 kq xırda doğranmış qoyun ya da mal əti 3 ədəd baş soğan 5-6 x.q əridilmiş kərə yağı 500 q təmizlənmiş şabalıd 2-3 ədəd nar dənəsi 3 x.q qatıq 1 ədəd yumurtq Duz Istiot Zəfəran Hazırlan

Noxudlu bulğur plovu

image Türk mətbəxi Ərzaqlar: 1 st plovluq bulğur 1/2 st bişmiş noxud 1 ədəd baş soğan 1 diş sarımsaq 2 x.q pomidor məti 2 x.q əridilmiş kərə yağı 2 st su Duz Hazırlanması: Bulğuru təmizləyib yuyuruq. Soğanı və saqımsağı

Nardança plov

image Ərzaqlar: 1 ədəd toyuq 4 st uzun düyü 3 ədəd baş soğan 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ədəd nar 200-250 q təmizlənmiş şabalıd 1/2 st kişmiş 6-7 ədəd qaysı Sarıkök ya da zəfəran Duz Istiot Qazmaq üçün: 1 st un

Naxçıvan şamısı

image Ərzaqlar: 400-500 q mal əti 2 ədəd kartof 1 ədəd baş soğan 6 yumurta(balaca olsa 8 ədəd) 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı 1/3 ç.q sarıkök Duz Istiot Hazırlanması: Kartofu qabıqlı suda bişirib qabığını soyuruq. Əti, qabığı soy

Nar turşulu toyuq ilə kartof qızartması

image Ərzaqlar: 1 kq toyuq əti 10 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 3 x.q nar turşusu (şərab) 3-4 x.q birki yağı Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra doğrayırıq. Kartofun qabığını soyub yuyub uzunsov d



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.